Mark & rörtjänster

Med vår kompetens inom markarbeten tar vi hand om allt från markförberedelser till rörlägning. Detta inkluderar schaktning av tomten, rörläggning och dränering runt huset, anslutning av servis (inkoppling av vatten och avlopp) samt markarbeten för grundläggning. Vi ombesörjer leverans av material, samt bortforsling av fyllnadsmassor. Krävs sprängning så anlitar vi sprängare.

Badrum

legendbygg-renovera-badrum

Låt oss förvandla ditt badrum till en oas av avkoppling och funktionalitet. Våra badrumsrenoveringar kombinerar stil med praktisk design och högkvalitativa material för att skapa en plats som passar din personliga smak och dagliga rutiner.

Tak & Solceller

Legendbygg_sundsvall_tak_solceller

Vi erbjuder avancerade tak & solcellsinstallationer för att maximera din energieffektivitet. Vår expertis inom solenergi möjliggör inte bara minskade energikostnader utan också en hållbar inverkan på miljön, med skräddarsydda lösningar som passar din fastighets unika behov.

Byggnationer

Legendbygg_sundsvall_byggnationer

Våra skickliga hantverkare på Legend Bygg & Design förvandlar visioner till verklighet. Oavsett om det är nybyggnationer, tillbyggnader eller renoveringar, skapar vi hållbara och funktionella byggnader som är anpassade efter dina behov och önskemål.